Remembranza @ elter.net

“El Manlleu Galeria d’Art es consolida donant a conèixer els locals desocupats i acostant l’art contemporani

Irene Castellón/Gisela Francàs | dissabte 4 de febrer de 2017 12:17h

Els organitzadors valoren positivament amb l’aposta de concentrar tots els actes en un dia

Un moment de la performance de la Jornada del MGA 2016

2

Escolta la notícia

Un moment de la performance de la Jornada del MGA 2016

 

Manlleu, | El passat mes de gener va finalitzar el tercer Manlleu Galeria d’Art, dos mesos d’art contemporani als carrers de la ciutat amb un inici de presentació el dia 5 de novembre. Va complir amb els objectius proposats; donar a conèixer els locals desocupats i acostar l’art contemporani a tota la població, on dos locals ja han estat comprats com també diverses peces d’art.

 

D’aquesta manera es consolida com un reactiu cultural i comercial de Manlleu. Pol Robles, organitzador del MGA explica que a l’edició del 2016 “hem encetat l’experiment de reunir tots els actes en un sol dia fent activitats com taules rodones, xerrades, performance, entre altres”. Des de l’organització “ens mostrem molt satisfets” amb l’acollida que va tenir i es vol mantenir de cara a futures edicions.

 

El Manlleu Galeria d’Art va destinat sobretot als artistes, tant als que hi han participat alguna vegada com els que es conviden nous cada any i també, a tots aquells que els hi interessi l’art. En aquesta tercera edició ha aglutinat persones d’arreu de Catalunya i també d’Espanya. Des de l’any passat, a més, els organitzadors han volgut donar-li una vessant més pedagògica fent-lo arribar als més joves. Per exemple, s’han fet visites guiades per escoles i d’aquesta manera els joves podien consultar els seus dubtes.

 

Des de l’Ajuntament també es fa una valoració molt positiva de la tercera edició de la mostra. La 4ta edició es començarà a planejar a partir d’aquest març, tindrà com a data d’inici el novembre i seguiria el mateix format de la passada edició, tot i que encara no hi ha ni aparadors ni artistes concretats, estan oberts a propostes.”

 

Noticia original: http://www.elter.net/noticia/20651/cultura/manlleu/manlleu-galeria-dart-consolida-donant-coneixer-els-locals-desocupats-acostant-lart-contemporani-tothom#.WJy6nlUrLRa 

Miguel Andrés @ PAC

Miguel Andrés
Miguel Andrés (Yecla, Murcia, 1982) comienza a desarrollar su obra de forma autodidacta a finales de 2008. Investiga con diferentes disciplinas hasta que finalmente centra su atención en el trabajo con su cuerpo, haciendo de la performance y el videoarte el eje principal de su obra. Se define como investigador, nihilista, iconoclasta y reflexivo.”

Miguel Andrés - 10 jóvenes performance españoles

Full article: http://www.plataformadeartecontemporaneo.com/pac/10-jovenes-performance-espanoles-que-debes-conocer/

Le Penseut @ Vice

Le Penseur, Miguel Andrés

El impacto de las redes sociales en la sociedad de hoy en día es increíble. Actualmente llevamos virtualmente a toda la humanidad en nuestro bolsillo. Sin llegar a tal extremo, estamos conectados a cientos de personas a lo largo de las 24h del día, todos los días del año, sin poder tener la posibilidad de estar con nosotros mismos, de pensar. ¿Es acaso la tecnología el fin de nuestro mundo interior? Descúbrelo en Hiroshima.

 

http://thecreatorsproject.vice.com/es/blog/lo-que-no-te-puedes-perder-en-la-young-gallery-weekend

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!